ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ


Είμαστε η Marine&Water Engineering. Αντιπροσωπεύουμε και υποστηρίζουμε μετά την πώληση, υψηλής ποιότητας αντλητικά συστήματα, ηλεκτρογεννήτριες και μηχανές θαλάσσης . Είμαστε εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Grundfos Service Hellas, Cummins Power Generators και της Suzuki Marine. Επιπλέον, η MW Engineering προσφέρει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και συντήρηση σε όλα τα προϊόντα που εμπορεύεται με στόχο την εγγύηση καλής και αδιάληπτης λειτουργείας αυτών.
Η εταιρία διαθέτει γραφείο, δοκιμαστήριο αντλιών και συνεργείο συντήρησης-επισκευής μηχανών και μηχανημάτων, σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Μαρμάρι της Κω.
Διαθέτουμε εκπαιδευμένο προσωπικό και ένα εξοπλισμένο δοκιμαστήριο αντλιών στις εγκαταστάσεις μας, ένα οργανωμένο δίκτυο συνεργατών και παροχής ανταλλακτικώνέτσι ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε τεχνικά σε όποια ζήτηση.
Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε λύσεις και υπηρεσίες, να σας στηρίξουμε τεχνικά και να δώσουμε την ποιο συμφέρουσα οικονομικά και ενεργειακά λύση σε εσάς και στην επιχείρηση σας, κτίζοντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας.